fredag 27 februari 2009

Årsmöte & Käppakrigs-hysteri

Ikväll va det då dags för 2 stora händelser inom Malmö-sporten.
MFF Håller sitt årsmöte på Hilton, samtidigt som MIF ( kommer alltid kalla dom MIF och inget annat ) spelar ännu en viktig "allt-eller-inget-match" uppe motLeksand.
Ska Percy få spatsera ut ut fryshuset med ett leende på läpparna denna gången eller ska historien upprepa sig ännu en gång?

Jag vet inte hur många spelare som har presenterats på årsmöte tidigare, om det någonsin gjorts, men nu börjar det brinna i knutarna känns det som.
MFF Måste förstärka och det snabbt, förlusten av Ola "Toiboi" Toivonen innebär en förlust av 14 mål & 7 assist, för att inte nämna hans genomgående karismatiska frilla.
Det gapar ett stort hål efter Ola som måste fyllas i.
Även bakåt känns det som att det måste förstärkas, en ny rutinerad målvakt hade ju inte suttit helt fel.
Någon som med pondus och is i magen kan styra sin backlinje och som vågar lämna mållinjen once in a while.
Om ingen ny målvakt köps in ( ..EFTERSOM ingen ny målvakt kanske är bättre ordval... ) så skulle jag vilja se att Dejan matchas mer, han ser ut att ha potential, av de träningar jag varit på och de få gånger man har sett honom i spel så ser han ut att kunna bli riktigt vass.
Men han måste få rutinen, och det får han inte av att aldrig få stå i någon betydelsefull match, rutin & självförtroende går hand i hand!
Själv sitter man på jobb ikväll och missar båda kvällens höjdpunkter, men som med allting annat så går det väl att läsa allt om allt på internet 2 sekunder efter det har sagts någonstans.

För övrigt vill jag ge en "big up" som det heter och en hel del "cred" som det också heter till http://www.mff-familjen.se, en ny sida som drar alla fillialer av MFF-Supportrar närmare, MT96, MFF Support mfl samlade på ett och samma ställe. Varmt välkommnat!
Så till nästa gång.
Håll till godo.
//Grahnen

Inga kommentarer: