onsdag 11 mars 2009

3e nollan på rad!

MFF är som bekant nere på träningsläger i Spanien, och är förföljda av en hel drös jornalister & allmänna tyckare samt Supras.
De badar isbad, spelar pingis och minigolf, och har precis haft sin första träningsmatch för året på riktigt gräs, och de har precis tagit sin 3 raka seger samt sin 3e match i rad utan insläppta mål.
1-0 kom i minut 23 på hörna som blev ny hörna där den andra slogs förbi mål till bortre stolpen där ingen mindre än Dixon nickade ( what else? ) in sitt andra mål för MFF.
Efter målet verkade det som att HJK ( Helsingfors ) tog över matchen ett tag, men inte värre än att MFF kunde spika slutresultatet 2-0 i minut 50:
Halsti slår ett inlägg ( Halsti ännu en assist, hm, kanske trivs som ytterspelare ? ) till Ofere som vrider bort en försvarare och enligt källor som faktiskt såg matchen, slog en snygg boll upp i krysset.

Sankan får hålla nollan för tredje matchen i rad vilket är helt underbart!
Kanske har han höjt sig ett snäpp som Gren har sagt, om Sankan kan hålla sig på den högstanivån vi alla vet att han har, så är han en jävligt duktig målvakt.
Så vi får hoppas att han slipper sina djupa dalar som han lidit av förr.

Trevligt med vinst, snart sätter allvaret igång och då hoppas vi på att få se fler.
För övrigt, ALLA TILL HÄCKEN den 4e April!
över 400 sålda biljetter via MFF Support, hoppas på över 1000 himmelsblå i marchen genom götet!