fredag 6 mars 2009

Tennismatcher & Stenkastning

Så har vi då kommit fram till den första dagen av de omtalade Davis Cup-dagarna i Malmö.
Stadionområdet avspärrat med inte mindre än 1000 (!!) Poliser samt insatsstyrkan som står redo att möta eventuella bråkstakar.
"eventuella " bråkstakar... givetvis kommer det bli bråk, islamister & högerextreminister, propalestinier och autonoma grupper från runt om i norden/europa kommer att marchera i ett 10 000 man starkt demonstrationståg imorgon Lördag.
GIVETVIS kommer det dra till sig bråkmakar.
Anledningen till att jag skriver om detta på en MFF-Blogg är ju givetvis min oro över att vår nya himmaborg som ligger, just ett stenkast bort från händelsernas centrum.
Jag hoppas innerligt att den kan få stå vid sidan om detta spektaklet.
Man blir så trött på dessa "demonstrationer" som alltid urartar i stenkastning och förödelse, är det inte reclaim the streets så är det en tennismatch, ärligt talat, vem bryr sig om Sverige spelar mot Israel.
Var va det 10 000 man starka demonstrationståget när Hamas började skjuta raketer mot Israel? För folk har väl inte glömt hur det hela började, eller?
Israel försvarar sig, och blir genast världens hatobjekt. Iallafall bland vänster-människor, men dom letar ju iförsig alltid efter något nytt att hata, israel känns som ett lätt byte.
Men men...
Forza malmö och låt för helvete vår nya borg va i fred!

Inga kommentarer: